Despre noi

Despre noi

TELEPLUS furnizeaza solutii in telecomunicatii din februarie 2008. Anterior acestei date am operat inca din 2004 sub sigla Netlink. Netlink a detinut ce-a de-a doua retea de fibra optica pentru clientii rezidentiali din orasul Vaslui, retea a carei instalare a inceput cu anul 2005.
Teleplus este societate acreditata de Autoritatea Nationala de Reglementari in Telecomunicatii – ANCOM.

Ce facem

Operam retele proprii de fibra optica si radio pentru telecomunicatii in judetul Vaslui, oferind acces la Internet direct sau indirect pentru peste 2.000 de clienti, zi de zi.  Din anul 2009 am diversificat oferta de servicii prin reteaua de fibra optica existenta, incepand furnizarea serviciilor de televiziune prin cablu.

Clientii nostri

  • persoane fizice, care doresc viteza mare la Internet pentru trafic multimedia ( filme, muzica ), timpi buni de raspuns ( jocuri ), conexiune de calitate ( apeluri video, voce );
  • persoane juridice, cu aplicatii din cele mai diverse: conexiuni securizate, pe fibra optica dedicata, cu banda garantata pentru aplicatii in contabilitate, lucrul de la distanta, retele ethernet pentru birouri, solutii wireless, VPN.

Partenerii si clientii nostri:

PRIME TELECOM    EUROWEB Romania    Atlassib    Badotherm    Antena1    TVT Vaslui     V24    Vremea Noua    Obiectiv de Vaslui    SmileFM    Primaria Vaslui  si altii.

Rezultate

Teleplus are un trend ascendent inca de la infiintare. Astfel cifra de afaceri a crescut sistematic, iar in 2011 Teleplus a obtinut, conform datelor contabile, locul 3 pentru domeniul  Telecomunicatii pentru judetul Vaslui.

Planuri de viitor

Ne dorim sa fim un competitor real pe piata locala de telecomunicatii. De aceea Teleplus modernizeaza si investeste in permanenta in reteaua sa de telecomunicatii. De asemenea suntem implicati in trecerea in subteran a infrstructurii proprii de telecomunicatii in orasul Vaslui. Urmarim dezvoltarea serviciilor prin introducerea televiziunii digitale precum si extinderea serviciilor in zone noi din judet.


Documente

Contract cadru persoane fizice
Remedierea deranjamentelor
Nota
Toate contractele au o durata minima de 12 luni. Clauzele contractuale se negociaza pentru fiecare contract in parte la sediul nostru.

HARTA