Despre noi

Despre noi

TELEPLUS furnizeaza solutii in telecomunicatii din februarie 2008. Anterior acestei date am operat inca din 2004 sub sigla Netlink. Netlink a detinut ce-a de-a doua retea de fibra optica pentru clientii rezidentiali din orasul Vaslui, retea a carei instalare a inceput cu anul 2005.
Teleplus este societate acreditata de Autoritatea Nationala de Reglementari in Telecomunicatii – ANCOM.

Ce facem

Construim si operamm propria retea fibra optica pentru telecomunicatii in judetul Vaslui, oferind solutii variate de telecomunicatii:
– acces la Internet cu banda garantata sau best effort
– solutii de transport Layer2 / darkfiber / Layer3 VPN etc
– construim pentru clientii nostri retele de date de la cele mai simple la cele mai complexe, retele simple sau hibride ( wifi, fibra optica, ethernet etc )

Din anul 2009 am diversificat oferta de servicii prin reteaua de fibra optica existenta, incepand furnizarea serviciilor de televiziune prin cablu.

Clientii nostri

  • persoane fizice, care doresc viteza mare la Internet pentru trafic multimedia ( filme, muzica ), timpi buni de raspuns ( jocuri ), conexiune de calitate ( apeluri video, voce );
  • persoane juridice, cu aplicatii din cele mai diverse: conexiuni securizate, pe fibra optica dedicata, cu banda garantata pentru aplicatii in contabilitate, lucrul de la distanta, retele ethernet pentru birouri, solutii wireless, VPN.

Reteaua noastra conectaza si

PRIME TELECOM    EUROWEB UPC ORANGE Atlassib    Badotherm   TVT Vaslui     Vremea Noua    SmileFM Radical GRUP   Kazan CEC BRD ROMPREST ENERGY CATEANA CENTRUL DE AFACERI VASLUI etc

Rezultate

Teleplus este cel mai puternic investitor privat local din judetul Vaslui, conform cifrei de afaceri.
Detalii pe Lista firme .ro

Planuri de viitor

Extindem in permanenta gama de servicii si reteaua de telecomunicatii asa incat serviciile noastre sa poata ajunge in cat mai multe case.